Groen en Heem

Groen & Heem

Aanmeldformulier

Hieronder vind je het aanmeldformulier. Je kunt het invullen en op de knop “verzenden” drukken.

Regelmatig worden we geconfronteerd met initiatieven en of ontwikkelingen die nadelig kunnen zijn voor natuur, milieu en erfgoed in de gemeenten Valkenswaard, Heeze-Leende, Cranendonck, Waalre en Bergeijk. We ontvangen deze signalen van leden van onze vereniging uit de genoemde gemeenten. 

Zelf proberen we deze ontwikkelingen uiteraard ook te volgen maar helaas kunnen we niet alles overzien vanwege een toch beperkte capaciteit aan menskracht. We zijn dan ook op zoek naar nieuwe leden die ons daarbij (actief) willen helpen. Indien je daarvoor belangstelling hebt stuur dan een mail aan info@groenenheem.nl of meld je hieronder aan.

Door je lidmaatschap of donateurschap ondersteun je het behoud, de ontwikkeling en versterking van onze natuur, ons milieu en het cultuurhistorisch erfgoed in de genoemde gemeentes. Het lidmaatschap bedraagt slechts € 10 per kalenderjaar per gezin.

Je krijgt 4 keer per jaar het bulletin met actuele informatie op het gebied van natuur en cultuurhistorie in de regio. Enkele keren per jaar organiseert Groen en Heem excursies naar mooie, nieuwe of bijzondere natuur of cultuurhistorische gebouwen. Deelname als lid is gratis. Je kunt zitting nemen in een van de werkgroepen. En uiteraard heb je stemrecht op de jaarlijkse ledenvergadering.

Het actuele aantal leden dat onze doelstellingen onderschrijft bedraagt 142 (31-12-2023).
Groen en Heem is te bereiken op het mailadres: info@groenenheem.nl. Je kunt brieven sturen naar Postbus 567, 5550 AN Valkenswaard.

Als je onderstaand formulier invult dan hoor je snel van ons.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

  Ik/Wij blijf/blijven graag op de hoogte middels het Bulletin en Nieuwsbrief

  Ik/Wij ga/gaan akkoord met de privacy-verklaring (verplicht)

     Klik hier voor de privacy-verklaring

     

  Groen en Heem is te bereiken op info@groenenheem.nl
  en via Postbus 567 5550 AN Valkenswaard